Salātu piedeva pie zivs

Salātu piedeva pie zivs

Man pat ir neērti šo piedevu pie zivs nosaukt par atsevišķu recepti. Tas drīzāk ir  garšīgs, veselīgs mikslis. Salātu piedeva pie zivs ir pavisam vienkārši pagatavojams. Vitamīnu ir daudz. Kopumā tas, kas vajadzīgs, ja jūs sekojat līdzi savai figūrai.

Salātu piedeva pie zivs

Es šos salātus parasti gatavoju kā piedevu lasim. Klāt pievienotais citrons garšas ziņā ir lieliski piemērots zivij. Bet salāta lapas  ar savu krāsu skaisti kontrastē  ar zivi. Sanāk gan garšīgi, gan skaisti.

Salātu pie zivs

Salātu piedeva pie zivs

Novērtējums: 4
Skaits: 7
Jūsu novērtējums: ?
Salāti pie zivs – gan garšīgi, gan skaisti! Tas, kas vajadzīgs, ja jūs sekojat līdzi savai figūrai.

    Sastāvdaļas

    (atzīmēt vis ir)
    • 1 paciņa salātu mikšļa (rukola, frizē u.c.)
    • 250 g g čeri tomāti
    • 30 g g zaļo vai melno olīvu (kuras labāk garšo)
    • 3 t.k. olīveļļas (extra vigin)
    • 1 t.k. citrona sulas
    • Sāls (jūras)
    • Pipari (baltie)
    • Sagatavošanās laiks: 5
    • Gatavošanas laiks: 0
    • Galdu: 3

    Pagatavošana

    • 1.Izliekam salātu miklsi traukāIzliekam salātu miklsi traukā.
    • 2.Čeri un olīvas sagriežam uz pusēmČeri un olīvas sagriežam uz pusēm (izņemam kauliņus, ja tādi).
    • 3.Sajaucam eļļu ar citrona suluSajaucam eļļu ar citrona sulu. Aplejam ar to salātus.
    • 4.Pievienojam sāli un piparusPievienojam sāli un piparus.

    5 minūtes – un veselīgā piedeva pie zivs ir gatava. Ja jūs vēlaties kaut ko pamatīgāku, tad var izvārīt arī rīsus. Noformējuma ideja – zemāk.

    Dalīties patīkams recepte ar saviem draugiem!

    Komentāri

    1. ,
      24.05.15 11:05 Re: Salātu piedeva pie zivs

      Paldies par recepti, mēģināsim gatavot!

    2. ,
      27.05.15 02:05 Re: Salātu piedeva pie zivs

      Par daudz tomātu uz vienu salātu paciņu un par maz eļļa+citronu sula, lāga visam netiek klāt.

    Pievienot komentāru