Salātu piedeva pie zivs

Man pat ir neērti šo piedevu pie zivs nosaukt par atsevišķu recepti. Tas drīzāk ir  garšīgs, veselīgs mikslis. Salātu piedeva pie zivs ir pavisam vienkārši pagatavojams. Vitamīnu ir daudz. Kopumā tas, kas vajadzīgs, ja jūs sekojat līdzi savai figūrai.

Salātu piedeva pie zivs

Es šos salātus parasti gatavoju kā piedevu lasim. Klāt pievienotais citrons garšas ziņā ir lieliski piemērots zivij. Bet salāta lapas  ar savu krāsu skaisti kontrastē  ar zivi. Sanāk gan garšīgi, gan skaisti.

Salātu piedeva pie zivs

3 porcijas
00:00
Novērtējums: 5
Skaits: 1
Jūsu novērtējums: ?
Salātu piedeva pie zivs
Salāti pie zivs – gan garšīgi, gan skaisti! Tas, kas vajadzīgs, ja jūs sekojat līdzi savai figūrai.
Porcijas: - +

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa salātu mikšļa
  • 250 g g čeri tomāti
  • 30 g g zaļo vai melno olīvu
  • 3 t.k. olīveļļas
  • 1 t.k. citrona sulas
  • Sāls
  • Pipari
Atzīmēt vis ir

Pagatavošana

1.
Izliekam salātu miklsi traukā.
Salātu piedeva pie zivs
2.
Čeri un olīvas sagriežam uz pusēm (izņemam kauliņus, ja tādi).
Salātu piedeva pie zivs
3.
Sajaucam eļļu ar citrona sulu. Aplejam ar to salātus.
Salātu piedeva pie zivs
4.
Pievienojam sāli un piparus.
Salātu piedeva pie zivs

5 minūtes – un veselīgā piedeva pie zivs ir gatava. Ja jūs vēlaties kaut ko pamatīgāku, tad var izvārīt arī rīsus. Noformējuma ideja – zemāk.

Viss kulinārijas šedevriem