Sacepti kartupeļi – “garmoška”

Sacepti kartupeļi –  “garmoška”

Ir daudz veidu, kā pagatavot kartupeļus. Sacepti kartupeļi -“ garmoška”, droši viens ir viens no skaistākajiem pagatavošanas veidiem. Pateicoties veiktajiem iegriezumiem, tie ir ātri pagatavojami, tikai 20-30 minūtēs. Bet aromāts un garoziņa… šādus kartupeļus labprāt ēd visi: gan jauni, gan veci.

Kartupeļi – garmoška

Taču kā vienmēr, ir neliels papildinājums, kas šo vienkāršo ēdienu pavirza jaunā līmenī, uzlabo smaržu un garoziņu. Noslēpums ir pavisam vienkāršs – saldkrējuma sviests, timiāns un nedaudz jūras sāls. Pamēģiniet pagatavot, sanāks ļoti garšīgi!

Sacepti kartupeļi - garmoška

Sacepti kartupeļi - garmoška

Novērtējums: 5
Skaits: 2
Jūsu novērtējums: ?
Sacepti kartupeļi- “garmoška”. Šādus kartupeļus labprāt ēd visi!

    Sastāvdaļas

    (atzīmēt vis ir)
    • 7 vidēji lieli kartupeļi
    • 2 timiāna zariņi
    • 50 g saldkrējuma sviests
    • Sagatavošanās laiks: 10
    • Gatavošanas laiks: 30
    • Galdu: 4

    Pagatavošana

    • 1.Nomazgājiet kartupeļusNomazgājiet kartupeļus. Veiciet dziļus iegriezumus, ar nazi negriežot līdz bumbuļa malai.
    • 2.Apbārstiet ar sāli, timiānuIzlieciet kartupeļus uz cepešpannas. Apbārstiet ar sāli, timiānu. Virsū uzlieciet sviesta pikucīti.
    • 3.Cepiet 30 minūtes ilgi 200 grādu karstumāCepiet 30 minūtes ilgi 200 grādu karstumā.

    Dalīties patīkams recepte ar saviem draugiem!

    Komentāri

    1. ,
      16.11.15 11:11 Re: Sacepti kartupeļi – “garmoška”

      Paldies! Izskatās ļoti apetelīgi!

    Pievienot komentāru