Sacepti kartupeļi - “garmoška”

Ir daudz veidu, kā pagatavot kartupeļus. Sacepti kartupeļi -“ garmoška”, droši viens ir viens no skaistākajiem pagatavošanas veidiem. Pateicoties veiktajiem iegriezumiem, tie ir ātri pagatavojami, tikai 20-30 minūtēs. Bet aromāts un garoziņa... šādus kartupeļus labprāt ēd visi: gan jauni, gan veci.

Kartupeļi – garmoška

Taču kā vienmēr, ir neliels papildinājums, kas šo vienkāršo ēdienu pavirza jaunā līmenī, uzlabo smaržu un garoziņu. Noslēpums ir pavisam vienkāršs – saldkrējuma sviests, timiāns un nedaudz jūras sāls. Pamēģiniet pagatavot, sanāks ļoti garšīgi!

Sacepti kartupeļi - garmoška

4 porcijas
00:00
Novērtējums: 5
Skaits: 1
Jūsu novērtējums: ?
Sacepti kartupeļi - garmoška
Sacepti kartupeļi- “garmoška”. Šādus kartupeļus labprāt ēd visi!
Porcijas: - +

Sastāvdaļas

  • 7 vidēji lieli kartupeļi
  • 2 timiāna zariņi
  • 50 g saldkrējuma sviests
Atzīmēt vis ir

Pagatavošana

1.
Nomazgājiet kartupeļus. Veiciet dziļus iegriezumus, ar nazi negriežot līdz bumbuļa malai.
Sacepti kartupeļi - garmoška
2.
Izlieciet kartupeļus uz cepešpannas. Apbārstiet ar sāli, timiānu. Virsū uzlieciet sviesta pikucīti.
Sacepti kartupeļi - garmoška
3.
Cepiet 30 minūtes ilgi 200 grādu karstumā.
Sacepti kartupeļi - garmoška

Viss kulinārijas šedevriem