Vistas kājiņas ar kraukšķīgi brūnu ādiņu

Vistas kājiņas ar kraukšķīgi brūnu ādiņu

Sakiet, vai jums ir tā bijis: paņem vistas kājiņu, nedaudz apdedzinoties, iekodies plānajā brūni apceptajā ādiņā, bet no tās ar joni izplūst karsti garaiņi kopā ar aromātisku gaļas sulu?  Burtiski atrauj gabaliņu maigās un mīkstās gaļas, un to nemaz tikpat kā nesakožot, norij?

Man tā mēdz būt! Šodien es pastāstīšu, kā pavisam vienkārši un ātri pagatavot vistas kājiņas ar brūnu, kraukšķīgu ādu.

Vistas kājiņas

Vistas kājiņas ar kraukšķīgi brūnu ādiņu

Novērtējums: 4
Skaits: 9
Jūsu novērtējums: ?
Vistas kājiņas ar plānu, brūnu un kraukšķīgu ādas garoziņu: iekodies – un no vistas izplūst karsti garaiņi kopā ar aromātisko sulu. Mmm...

    Sastāvdaļas

    (atzīmēt vis ir)
    • 6 vistas kājas
    • 2 ķiploka daiviņas
    • 1 ēdamkarote Sāls
    • 1 ēdamkarote cukurs
    • Sagatavošanās laiks: 10
    • Gatavošanas laiks: 40
    • Galdu: 2

    Pagatavošana

    • 1. Sagatavošanās

    • 1.1. Vistas kajas noskalojiet un nosusiniet virtuves dvieli.
    • 1.2. Nemiet kiploku un ar kiploku spiedes palidzibu to sasmalciniet putra.
    • 1.3. Ierivejiet ar to vistas kajas, ievietojot nelielas kiploku drumstalas zem adas.
    • 1.4. Izlieciet kajinas uz viegli ieellotas pannas un iesledziet cepeskrasni, lai ta uzkarst.
    • 2. Salas karameles skidums

    • 2.1. Lai veidotos bruna virskarta, mums kajinas ir jaaplaista ar salas karameles skidumu. Sim nolukam nemat nelielu katlinu (vai nelielu pannu), ieberiet taja pa vienai edamkarotei sali un cukuru un lieciet uz uguns.
    • 2.2. Papildus tam uzkarsejiet tejkanna udeni.
    • 2.3. Kad sals un cukurs izkususi un sak smarzot pec karameles, pievienojiet 70 ml karsta udens un samaisiet. Udens momentani izkauses gan cukuru, gan sali.
    • 2.4. Bagatigi aplejiet vistu kajas ar pagatavoto skidrumu.
    • 3. Pagatavošana

    • 3.1. Pec tam lieciet pannu cepeskrasni 200C karstuma un cepiet 30 minutes ilgi, tad apgrieziet – un vel 10 minutes cepiet pie 220C.

    Labu Jums apetiti!

    Dalīties patīkams recepte ar saviem draugiem!

    Komentāri

    1. ,
      22.09.14 07:09 Re: Vistas kājiņas ar kraukšķīgi brūnu ādiņu

      Ādu vienmēr noņemu, jo tajā ir daudz tauku!

      1. ,
        22.09.14 07:09 Re: Vistas kājiņas ar kraukšķīgi brūnu ādiņu

        Tā tas ir, bet, ja ļoti gribās, tad var.

    2. ,
      13.05.15 10:05 Re: Vistas kājiņas ar kraukšķīgi brūnu ādiņu

      Viss ir good bet es ieteiktu karamelei pievienot kadas 2 edk sojas merces (var plusaa vel pus tejk sinepju un tom. merces) super sanak!!

    Pievienot komentāru