Pildīta paprika ar vistu un sieru (pildīti pipari)

Pašlaik ir saldās paprikas sezona. Tos iespējams nopirkt jebkur un lēti. Esmu ļoti iecienījis gatavot ēdienus no sezonas dārzeņiem. Un šīs dienas recepte tad arī ir tieši no šīs sērijas. Garšīga, sulīga vistiņa ar divu veidu sieriem, iecepta paprika pusītē. Aromāts – nav aprakstāms!

Pildīta paprika ar vistu un sieru

3 porcijas
00:50
Pasaules virtuve
Novērtējums: 4
Skaits: 25
Jūsu novērtējums: ?
Pildīta paprika ar vistu un sieru
Garda sulīga vistiņa ar divu veidu sieriem iecepta paprika pusītē. Aromāts – vienkārši neaprakstāms!
Porcijas: - +

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 6 bulgāru pipari
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 100 g Feta siers
  • 100 g Čederas siers
  • 2 ķiploka daiviņas
Atzīmēt vis ir

Pagatavošana

1.
Sagriežam burkānu, sīpolu un vistu 0,5 centimetrus mazos gabaliņos. Feta sieru sagriežam 1 centimetru lielos kubiciņos.
2.
Uzkarsējam uz uguns pannu ar tajā ielietu augu eļļu un apcepam tajā burkānus. Tad pievienojam sīpolu. Kad sīpols ieguvis caurspīdīgu krāsu, pievienojam vistu un ķiploku. Pārmērīgi cept nevajag, lai gaļa nekļūst sausa.
3.
Sagriežam piparus uz pusēm. Attīrām no sēklām.
4.
Katrā pusītē ieliekam pa 3-4 gabaliņiem Feta sieru, tad liekam pildījumu. Liekam cepeškrāsnī un cepam 40 minūtes ilgi 180 grādu temperatūrā.
5.
Sarīvējam Čederas sieru. 5 minūtes pirms cepšanās beigām izņemam no cepeškrāsns piparus un apbārstām tos ar sieru. Atkal liekam atpakaļ krāsnī, cepam 5 minūtes.

Pildīta paprika cepeškrāsnī

Lūk, tad arī viss, pildītie pipari ar vistu un sieru ir gatavi! Atliek tikai piebilst, ka šis ēdiens ir lieliski piemērots svētdienas ģimenes pusdienām. Tas ir viegls un pie tam arī sātīgs. Labu apetīti!

Viss kulinārijas šedevriem