Ātras vakariņas vācu gaumē

Ātras vakariņas vācu gaumē

Ko pagatavot vakariņās? Tas droši vien ir viens no visbiežāk uzdotajiem jautājumiem. Kāpēc gan nepagatavot vakariņas vācu gaumē – pamatīgas, kalorijām bagātas un sātīgas? Šāds variants būs lieliski piemērots tad, kad jūs vēlu atgriežaties mājās pēc ilgstošas uzturēšanās aukstumā vai esat izlaidušu pusdienošanu. Tāpēc šeit par galveno kritēriju kalpos vārds „ātri” (schnell!). Tāpēc Eisbena (Eisbein) cienītājus šī recepte visticamāk nepiesaistīs.

Ātras vakariņas vācu gaumē

Ātras vakariņas vācu gaumē

Novērtējums: 4
Skaits: 17
Jūsu novērtējums: ?
Ko pagatavot vakariņās? Gatavojam ātras vakariņas vācu gaumē, pamatīgas un sātīgas.

    Sastāvdaļas

    (atzīmēt vis ir)
    • 4 kartupeļi
    • 1 sarkanais sīpols
    • 100 g krūtiņas
    • 100 g mednieku desiņas
    • 100 g siera (viegli kausējams)
    • 50 g šampinjonu
    • 10 čeri tomāti
    • sāls
    • pipari
    • Sagatavošanās laiks: 10
    • Gatavošanas laiks: 20
    • Galdu: 2

    Pagatavošana

    • 1.Ātras vakariņas vācu gaumē - novārām kartupeļusNovārām kartupeļus, līdz tie ir pusgatavi, pēc tam apcepam. Vispirms tos nomizojam un sagriežam 1,5 cm lielos kubiciņos. Izliekam dziļā traukā un, pārlejot ar verdošu ūdeni, liekam uz vidējas uguns uz 7 minūtēm.
    • 2.Ātras vakariņas vācu gaumē - sagriežam krūtiņuParalēli sagriežam krūtiņu. Sālām kartupeļus. Pievienojam tiem krūtiņu.
    • 3.Ātras vakariņas vācu gaumē - šampinjonus sagriežam rupjos gabalosŠampinjonus sagriežam rupjos gabalos un pievienojam pannā. Periodiski apmaisām.
    • 4.Ātras vakariņas vācu gaumē - sagriežam sīpolus pusapļos un mednieku desiņasTālāk sagriežam sīpolus pusapļos un mednieku desiņas. Visu liekam uz pannas.
    • 5.Ātras vakariņas vācu gaumē - pievienojam uz pusēm sagrieztus čeri tomātusTiklīdz sīpoli kļūst mīksti, pievienojam uz pusēm sagrieztus čeri tomātus.
    • 6.Ātras vakariņas vācu gaumē - pievienojam sieruBurtiski pēc 2 minūtēm pievienojam sieru, sagrieztu 1 cm lielos kubiciņos. Gaidām aptuveni 1 minūti un pasniedzam.

    Ko pagatavot vakariņās?

    Šo ēdienu var papildināt ar kausu gaisā “Pilsener” alus vai sarkanvīna glāzi. Patīkamu, omulīgu vakariņošanu!

    Dalīties patīkams recepte ar saviem draugiem!

    Komentāri

    1. ,
      26.02.15 09:02 Re: Ātras vakariņas vācu gaumē

      Ak, cik daudz visa kā ir uz šķīvja!

      1. ,
        26.02.15 09:02 Re: Ātras vakariņas vācu gaumē

        Šādas vakariņas lieliski palīdz atbrīvoties no liekajiem produktiem ledusskapī 🙂

    2. ,
      04.03.15 05:03 Re: Ātras vakariņas vācu gaumē

      Būtu labi, ja no bildes varētu paēst, man vienmēr iznāk neglītāk kā bildē. Viens ir skaidrs – liels kauss laba alus ir vienkārši nepieciešams kā gaiss pie šīm vakariņām.

      1. ,
        04.03.15 09:03 Re: Ātras vakariņas vācu gaumē

        Jā! Pilnīgi piekrītu! Alus ir nepieciešams. Tādu edienu vislābak pagatavot piektdienas vakarā.

    Pievienot komentāru