Ātras vakariņas vācu gaumē

Ko pagatavot vakariņās? Tas droši vien ir viens no visbiežāk uzdotajiem jautājumiem. Kāpēc gan nepagatavot vakariņas vācu gaumē - pamatīgas, kalorijām bagātas un sātīgas? Šāds variants būs lieliski piemērots tad, kad jūs vēlu atgriežaties mājās pēc ilgstošas uzturēšanās aukstumā vai esat izlaidušu pusdienošanu. Tāpēc šeit par galveno kritēriju kalpos vārds „ātri” (schnell!). Tāpēc Eisbena (Eisbein) cienītājus šī recepte visticamāk nepiesaistīs.

Ātras vakariņas vācu gaumē

2 porcijas
00:00
Novērtējums: 5
Skaits: 1
Jūsu novērtējums: ?
Ātras vakariņas vācu gaumē
Ko pagatavot vakariņās? Gatavojam ātras vakariņas vācu gaumē, pamatīgas un sātīgas.
Porcijas: - +

Sastāvdaļas

  • 4 kartupeļi
  • 1 sarkanais sīpols
  • 100 g krūtiņas
  • 100 g mednieku desiņas
  • 100 g siera
  • 50 g šampinjonu
  • 10 čeri tomāti
  • sāls
  • pipari
Atzīmēt vis ir

Pagatavošana

1.
Novārām kartupeļus, līdz tie ir pusgatavi, pēc tam apcepam. Vispirms tos nomizojam un sagriežam 1,5 cm lielos kubiciņos. Izliekam dziļā traukā un, pārlejot ar verdošu ūdeni, liekam uz vidējas uguns uz 7 minūtēm.
Ātras vakariņas vācu gaumē
2.
Paralēli sagriežam krūtiņu. Sālām kartupeļus. Pievienojam tiem krūtiņu.
Ātras vakariņas vācu gaumē
3.
Šampinjonus sagriežam rupjos gabalos un pievienojam pannā. Periodiski apmaisām.
Ātras vakariņas vācu gaumē
4.
Tālāk sagriežam sīpolus pusapļos un mednieku desiņas. Visu liekam uz pannas.
Ātras vakariņas vācu gaumē
5.
Tiklīdz sīpoli kļūst mīksti, pievienojam uz pusēm sagrieztus čeri tomātus.
Ātras vakariņas vācu gaumē
6.
Burtiski pēc 2 minūtēm pievienojam sieru, sagrieztu 1 cm lielos kubiciņos. Gaidām aptuveni 1 minūti un pasniedzam.
Ātras vakariņas vācu gaumē

Ko pagatavot vakariņās?

Šo ēdienu var papildināt ar kausu gaisā “Pilsener” alus vai sarkanvīna glāzi. Patīkamu, omulīgu vakariņošanu!

Viss kulinārijas šedevriem