Vistu kājiņas ābolu mērcē

Tā ir lieliska angļu receptes “vista sidrā” variācija, tā ir ekonomiskāka, bet ne mazāk garda!Ingredienti ir pavisam vienkārši. Ieskrieniet veikalā uz piecām minūtēm un paņemiet iepakojumu ar vistu kājiņām, nopērciet ābolu sulu. Viss pārējais jums droši vien jau mājās ir.

Kā pagatavot vistu kājiņas ābolu mērcē

2 porcijas
00:45
Pasaules virtuve
Novērtējums: 4
Skaits: 25
Jūsu novērtējums: ?
Kā pagatavot vistu kājiņas ābolu mērcē
Vistu kājiņas ābolu mērcē. Ātri pagatavojams un garšīgs vistas ēdiens. Lieliski savienojams ar dārzeņu salātiem un beramajiem rīsiem. Ļoti garšo pieaugušajiem un bērniem
Porcijas: - +

Sastāvdaļas

  • 5 vistu kājas
  • 1 glāze ābolu sulas
  • milti panēšanai
  • Sāls
  • Pipari
  • paprika
  • lauru lapa
  • 3-4 smaržīgā pipara zirnīši
  • 2 ķiploku daiviņas
Atzīmēt vis ir

Pagatavošana

1.
Ierīvējiet vistu kājiņas ar sāli, pipariem un paprika.
Kā pagatavot vistu kājiņas ābolu mērcē
2.
Apviļājiet miltos un apcepiet uz kārtīgi sakarsētas pannas, pievienojot nedaudz eļļas.
Kā pagatavot vistu kājiņas ābolu mērcē
3.
Tiklīdz kājiņām parādās brūna kārtiņa, lēnām ielejiet pannā glāzi ābolu sulas. Lēnām, lai neapdedzinātos ar karstiem tvaikiem!
Kā pagatavot vistu kājiņas ābolu mērcē
4.
Pievienojiet lauru lapu un smaržīgo piparu. Uzlieciet vāku un 20 minūtes sutiniet.
Kā pagatavot vistu kājiņas ābolu mērcē
5.
Pēc tam notīriet divas ķiploka daiviņas, sasmalciniet, pievienojiet pannā un izslēdziet uguni. Ļaujiet vistai nostāvēties 5 minūtes. Var pasniegt!
Kā pagatavot vistu kājiņas ābolu mērcē

Vistas kājiņas ābolu mērcē gatavas! Lieliski apvienojamas ar dārzeņu salātiem, kā arī beramajiem rīsiem.   Kā redzat, recepte ir pavisam vienkārša, tai vajadzīgs minimāls trauku un laika patēriņš. Bet pieaugušie un bērni vienkārši dievina tādu vistiņu. Pēc kādām receptēm jūs gatavojat vistu kājiņas? Kādu garnējumu pievienojat?

Viss kulinārijas šedevriem