Vistu kājiņas ābolu mērcē
Tā ir lieliska angļu receptes “vista sidrā” variācija, tā ir ekonomiskāka, bet ne mazāk garda!Ingredienti ir pavisam vienkārši. Ieskrieniet veikalā uz piecām minūtēm un paņemiet iepakojumu ar vistu kājiņām, nopērciet ābolu sulu. Viss pārējais jums droši vien jau mājās ir.
Kā pagatavot vistu kājiņas ābolu mērcē
2 porcijas
00:45
Pasaules virtuve
Novērtējums: 4
Skaits: 25
Jūsu novērtējums: ?

Vistu kājiņas ābolu mērcē. Ātri pagatavojams un garšīgs vistas ēdiens. Lieliski savienojams ar dārzeņu salātiem un beramajiem rīsiem. Ļoti garšo pieaugušajiem un bērniem
Porcijas: - +
Sastāvdaļas
- 5 vistu kājas
- 1 glāze ābolu sulas
- milti panēšanai
- Sāls
- Pipari
- paprika
- lauru lapa
- 3-4 smaržīgā pipara zirnīši
- 2 ķiploku daiviņas
Atzīmēt vis ir
Pagatavošana
3.
Tiklīdz kājiņām parādās brūna kārtiņa, lēnām ielejiet pannā glāzi ābolu sulas. Lēnām, lai neapdedzinātos ar karstiem tvaikiem!
Vistas kājiņas ābolu mērcē gatavas! Lieliski apvienojamas ar dārzeņu salātiem, kā arī beramajiem rīsiem. Kā redzat, recepte ir pavisam vienkārša, tai vajadzīgs minimāls trauku un laika patēriņš. Bet pieaugušie un bērni vienkārši dievina tādu vistiņu. Pēc kādām receptēm jūs gatavojat vistu kājiņas? Kādu garnējumu pievienojat?