Interesanti fakti
Jūs esat izvēlējies:
Pērkons un zibens! Piens saskābst!
Kāpēc negaisa laikā piens saskābst? Vai jebkurš piens tam ir pakļauts? Ko šajā sakarā saka simtgadēs senā paaudzēm gūtā pieredze un zinātne?
Griķu biezputra
Griķu biezputra veselīgās īpašības ir plaši zināmas. Bet kā pagatavot šo gardo biezputru, lai maksimāli saglabātu visas vērtīgās uzturvielas?
Sāls
Kādam nolūkam ir vajadzīga sāls? Tas ir veselīgs vai kaitīgs? Sāls veidi - jūras, vārāmais, “fleur de sel”. Tiksim skaidrībā ar sāli!
Labākās filmas par kulināriju
Sevišķu interesi izraisa filmas par kulināriju, un šodien mēs veiksim nelielu ekskursiju, lai iepazītos ar dažām no tām
Pasaulē notiek daudz dažādu interesantu, dīvainu un noslēpumainu lietu. Ar daļu no tām var sastapties pat virtuvē! Mēģināsim izprast, kas tas ir - mitoloģija vai realitāte un fakti?