Interesanti fakti
 Jūs esat izvēlējies: 
  Pērkons un zibens! Piens saskābst!
   Pērkons un zibens! Piens saskābst!   Kāpēc negaisa laikā piens saskābst? Vai jebkurš piens tam ir pakļauts? Ko šajā sakarā saka simtgadēs senā paaudzēm gūtā pieredze un zinātne? 
  Griķu biezputra
   Griķu biezputra   Griķu biezputra veselīgās īpašības ir plaši zināmas. Bet kā pagatavot šo gardo biezputru, lai maksimāli saglabātu visas vērtīgās uzturvielas? 
  Sāls
   Sāls   Kādam nolūkam ir vajadzīga sāls? Tas ir veselīgs vai kaitīgs? Sāls veidi - jūras, vārāmais, “fleur de sel”. Tiksim skaidrībā ar sāli! 
  Labākās filmas par kulināriju
   Labākās filmas par kulināriju   Sevišķu interesi izraisa filmas par kulināriju, un šodien mēs veiksim nelielu ekskursiju, lai iepazītos ar dažām no tām 
 Pasaulē notiek daudz dažādu interesantu, dīvainu un noslēpumainu lietu. Ar daļu no tām var sastapties pat virtuvē! Mēģināsim izprast, kas tas ir - mitoloģija vai realitāte un fakti?
 
 