Kesadilja ar liellopu malto gaļu
Sakiet, vai jums garšo meksikāņu virtuves ēdieni? Kaut gan – kuram gan tā negaršo? Tā ir vienkārša savas pagatavošanas ziņā. Tajā plaši izmanto dārzeņus, gaļu, graudaugus un pākšaugus. Un lielu daudzumu piparu. Visumā piparus var pievienot pēc saviem ieskatiem.
Ja jums ir sanācis pārpiparot, ja mute burtiski deg, tad nav jēgas to dzēst ar ūdeni! Visefektīvākais veids – skābpiena produkti: krējums, kefīrs, piens, jogurts. Tos bieži vien pasniedz kā meksikāņu virtuves ēdienu mērces.
Šodien es jums pastāstīšu par kesadilju un liellopa gaļu. Visumā pastāv neskaitāmi daudz kesadiljas recepšu gan kopā ar vistu, gan cūkgaļu. Taču šodien mēs parunāsim par meksikāņu virtuves klasiku. Tā ir ļoti vienkārša, garšīga un ātri pagatavojama recepte. Tās gatavošanas ilgums ir 20 minūtes. Tā jums noteikti iepatiksies.
Kesadilja ar liellopu malto gaļu
Sastāvdaļas
- 6 tortiljas
- 200 g liellopu maltās gaļas
- 1-3 sīpoli
- 1 tomāts
- 1 g Čederas siers
- 1 čilli pipars
- 1 tējkarote cukurs
- tējkarote Sāls
- ēdamkarote vīna etiķa
- pus-citrons
- 2 tējkarote Olīveļļa
Pagatavošana
Pildījumam var izmantot arī saldo piparu, zaļos lociņus, kukurūzu – visumā visu, ko vien vēlaties. Es bieži gatavoju kesadilju ar dažādām piedevām, sievai garšo variants bez čilli, bet ar pievienotu gurķi. Ja jūs gatavojaties vakariņām meksikāņu stilā, tad var jau iepriekš sagriezt pildījuma sastāvdaļas un piedāvāt viesiem pašiem salikt kopā savu cienastu.
Kādus vēl meksikāņu virtuves ēdienus jūs gatavojat? Vai jums garšo asi ēdieni? Kādi notikumi jums saistās ar asiem ēdieniem?