Liellopu mini-steiku tornītis, gatavots uz grila
Kad izdodas sadabūt labu liellopu filejas gabalu, nekavējoties gribu pagatavot steikus. Pie tam, pagatavot kaut kā savādāk, kā vēl neesmu gatavojis. Šodien esmu nolēmis pagatavot nelielu fileju-minjonu tornīti. Iznāca ļoti gardi. Un bez tam, ļoti ērti, raugoties no porciju lieluma viedokļa.
Liellopu mini-steiku tornītis, gatavots uz grila
2 porcijas
00:30
Novērtējums: 4
Skaits: 81
Jūsu novērtējums: ?
Liellopu gaļas steiku pagatavošanas recepte (fileja-minjona) uz grila interesantā noformējumā.
Porcijas: - +
Sastāvdaļas
- 6 nelieli liellopu gaļas steika gabaliņi
- Sāls
- Pipari
- Svaiga tomātu mērce
- Ēdamkarote olīveļļas
Atzīmēt vis ir
Pagatavošana
1.
Gatavojam pēc klasiskās receptes. Ņemam steikus, apsmērējam no visām pusēm ar olīveļļu, sālām un piparojam. Sakarsējam grilu un cepam līdz savai iecienītajai cepšanas pakāpei. Es parasti cepu līdz medium re (Medium rare). Uz manas pannas tas ir aptuveni 5 minūtes ilgi, divas reizes apgriežot.
Kāda veida gaļas cepšanu jūs esat iecienījuši? Vai jūs saviem tuviniekiem piedāvājat ēst gaļu ar “asinīm”?