- Apraksts
- Specifikācija
Kūpinātas saldās paprikas jeb Spānijas kūpinātās paprikas pulveris. Paprikā ir augsts cukura sastāvs, ap 6%, tādēļ tā viegli deg, un kūpinot tā izdala savu krāsu un garšu. Tādēļ, pretēji Ungārijas paprikai, kura tiek lēni kaltēta saulē, šo papriku kūpina tiešā ugunī, kā rezultātā tai rodas izcili bagāta kūpinājuma garša. Šādi pagatavotu pulveri var izmantot jebkur, kur nepieciešams siltas, kompleksas garšas pieskāriens un kūpinājuma aromāts.
Izmantošana: Pievienojiet kūpināto papriku mērcēm, zupām, svaigiem salātiem, jūras veltēm, vistas gaļai, dažādiem veģetārajiem ēdieniem, pākšaugu sacepumiem un sautējumiem.