Par kapagatavot.lv

Sveiki, visiem!

Mani sauc Aleksandrs Gerasins. Es dzīvoju jaukā pilsētā Daugavpilī. Esmu precējies. Aug mazs dēliņš. Jau vairāk kā 15 gadus strādāju par programmētāju. Pirmā izglītība man ir augstākā ekonomiskā, ir daudz sertifikātu ar Bila Geitsa parakstu, otra – kulināra.

Ļoti cienu ungāru, Baltijas un Vidusjūras virtuvi. Manas iecienītākās receptes ir:

  • Īsta ungāru gulaša recepte (“li guiļaš”, kā saka ungāri). Tas ir ļoti garšīgs un īsts vīru ēdiens.
  • Noteikti ir jāpiemin arī mūsu lieliskā deserta recepte – latviešu maizes zupa. Kaut gan līdzīgas receptes sastopamas arī dāņu un zviedru virtuvē.
  • Un, protams, karbonāde ar kauliņu Vidusjūras mērcē. Vienkārša, ātri pagatavojama un ārkārtīgi garšīga maltīte.

Mūsdienu virtuves tehnoloģijas un tehnika bieži vien ļauj optimizēt jebkuru recepti tā, ka pagatavošana aizņem tikai nedaudz laika, un vienmēr ir iespējams panākt lielisku un veselīgu rezultātu. Tieši par tādām receptēm es pamatā arī rakstu.

Šai nolūkā arī ir aizsākts projekts  kapagatovot.lv.  Ceru, tas jums patiks. Būšu pateicīgs par konstruktīvu kritiku, rakstiet, piedāvājiet, iespējams, man izdosies novērst kļūdas. Jebkurā gadījumā vērā tiksņemtas jebkādas atsauksmes.

Vēlos jums arī paziņot, ka es meklēju līdzautorus, jo neviens cilvēks nespēj aptvert visas kulinārijas jomas. Un arī ne katrs kulinārs, kurš spēj izdomāt un uzrakstīt garšīgu recepti, spēs izlauzties cauri mājas lapas veidošanas “mūža mežiem”, izprast tās izvēršanu un virzīšanu. Iespējams, ka mēs spēsim veiksmīgi sadarboties.

Esmu vienmēr gatavs saņemt piedāvājumus, saistītus ar mājas lapas tematiku. Ar mani var sazināties caur e-pasta adresi ag@kapagatavot.lv

Viss kulinārijas šedevriem