Kategorija

Virtuves noslēpumi

Jūs esat izvēlējies:
Savstarpēji aizvietojamie produkti receptēs Savstarpēji aizvietojamie produkti receptēs
Savstarpēji aizvietojamie produkti receptēs. Ar ko aizvietot medu, citronu sulu, tomātu sulu, cepamo pulveri, cieti.
Kādi naži ir vajadzīgi virtuvē? Kādi naži ir vajadzīgi virtuvē?
Naži - šis ir raksts par nepieciešamo minimumu, kuram jābūt katrā virtuvē, sākot no restorāna līdz vientuļai vecpuišu alai
[Video] Kā pareizi turēt nazi [Video] Kā pareizi turēt nazi
Kā pareizi turēt nazi, kā ātri griezt, kā turēt produktus, lai nesavainotos – atbildes uz to visu ir šeit.
Kā ilgstoši saglabāt aromātiskos garšaugus Kā ilgstoši saglabāt aromātiskos garšaugus
Kā ilgstoši saglabāt aromātiskos garšaugus – rozmarīnu, timiānu, baziliku, kindzu. Vienkāršs un iedarbīgs veids
Kā iegūt cieti novārītas olas, lai čaumala nesaplaisātu Kā iegūt cieti novārītas olas, lai čaumala nesaplaisātu
Vienkāršs, efektīgs veids, kā garantēti iegūt cieti novārītas olas, lai čaumala nesaplaisātu. Iedarbīgs par visiem 100 %
Kā var ātri atkausēt sasalušu sviestu Kā var ātri atkausēt sasalušu sviestu
Sviest ir sasalis un nav uzziežams? Tam ir risinājums!
Čili pipars: kā to gatavot un kā mazināt tā aso garšu Čili pipars: kā to gatavot un kā mazināt tā aso garšu
Kāpēc čili dedzina, kā to gatavot un mazināt tā aso garšu – atbildes ir šeit
Kā pagatavot mājas malto gaļu Kā pagatavot mājas malto gaļu
Kā pagatavot mājas malto gaļu, ko tai pievienot un kādiem ēdieniem kura maltā gaļa būs piemērotāka.
Kā notīrīt tomātiem mizu Kā notīrīt tomātiem mizu
Daudzās receptēs tiek minēta tomātu attīrīšana no mizas. Kā notīrīt tomātiem mizu ātri un ar minimālu piepūli?
Stir-frai - 5 pagatavošanas principi Stir-frai - 5 pagatavošanas principi
Stir-frai”– tas ir populārs un pat moderns ēdiena pagatavošanas paņēmiens. Stir-frai burtiskā nozīmē ir tulkojams “kādā veidā cept, nepārtraukti maisot”
Izvēlamies olīveļļu Izvēlamies olīveļļu
Izvēlamies olīveļļu, kas jums ir vajadzīga iemīļoto ēdienu pagatavošanai? Vai nopirktā eļļa ir dabīga?
Anšovi Anšovi
Anšovs – tas ir ingredients, kurš spēj jūsu ēdieniem piešķirt pilnīgi jaunas garšas
Kā atkausēt gaļu? Kā atkausēt gaļu?
Kā atkausēt gaļu? Pietiek tikai ar viena noteikuma ievērošanu – atkausēšanai jānorit iespējami lēni.

    Kādu pannu pirkt? Kā turēt nazi rokās? Kā ērtāk glabāt garšvielas? Simtiem noderīgu padomu - šeit.

    Viss kulinārijas šedevriem