Virtuves noslēpumi
Jūs esat izvēlējies:

Savstarpēji aizvietojamie produkti receptēs. Ar ko aizvietot medu, citronu sulu, tomātu sulu, cepamo pulveri, cieti.

Naži - šis ir raksts par nepieciešamo minimumu, kuram jābūt katrā virtuvē, sākot no restorāna līdz vientuļai vecpuišu alai
![[Video] Kā pareizi turēt nazi [Video] Kā pareizi turēt nazi](https://kapagatavot.lv/assets/recipes/2014/09/Kak-pravilno-derzhat-kuhonnij-nozh-290x227.jpg)
Kā pareizi turēt nazi, kā ātri griezt, kā turēt produktus, lai nesavainotos – atbildes uz to visu ir šeit.

Kā ilgstoši saglabāt aromātiskos garšaugus – rozmarīnu, timiānu, baziliku, kindzu. Vienkāršs un iedarbīgs veids

Vienkāršs, efektīgs veids, kā garantēti iegūt cieti novārītas olas, lai čaumala nesaplaisātu. Iedarbīgs par visiem 100 %

Kāpēc čili dedzina, kā to gatavot un mazināt tā aso garšu – atbildes ir šeit

Kā pagatavot mājas malto gaļu, ko tai pievienot un kādiem ēdieniem kura maltā gaļa būs piemērotāka.

Daudzās receptēs tiek minēta tomātu attīrīšana no mizas. Kā notīrīt tomātiem mizu ātri un ar minimālu piepūli?

Stir-frai”– tas ir populārs un pat moderns ēdiena pagatavošanas paņēmiens. Stir-frai burtiskā nozīmē ir tulkojams “kādā veidā cept, nepārtraukti maisot”

Izvēlamies olīveļļu, kas jums ir vajadzīga iemīļoto ēdienu pagatavošanai? Vai nopirktā eļļa ir dabīga?

Kā atkausēt gaļu? Pietiek tikai ar viena noteikuma ievērošanu – atkausēšanai jānorit iespējami lēni.
Kādu pannu pirkt? Kā turēt nazi rokās? Kā ērtāk glabāt garšvielas? Simtiem noderīgu padomu - šeit.