Kategorija











Receptes

Jūs esat izvēlējies:
Zupa no zaļajiem zirnīšiem Zupa no zaļajiem zirnīšiem
  • 150 g saldēti zaļie zirnīši
  • 50 g 30% saldā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
Ukraiņu borščs ar cūkgaļu Ukraiņu borščs ar cūkgaļu
  • 600 g. cūkgaļa
  • 3 gab. kartupeļi
  • 1 gab. bietes
  • Un vēl 12 ingredienti
Zirņu zupa ar žāvētu gaļu Zirņu zupa ar žāvētu gaļu
  • 600 g žāvētu ribiņu
  • 300 g dzelteno šķelto zirņu
  • 2 burkāns
  • Un vēl 7 ingredienti
Soļanka Soļanka
  • 400 g liellopu gaļas
  • 300 g gaļas gabaliņi
  • 50 g olīvu
  • Un vēl 6 ingredienti
Paelja ar garnelēm Paelja ar garnelēm
  • 300 g vistas buljons
  • 200 g rīsi «arborio»
  • 250 g tīģera garneles
  • Un vēl 10 ingredienti
Zivju zupa no laša Zivju zupa no laša
  • 1.5 l zivju buljona no lašu „zupas izlases”
  • 300 g laša fileja
  • 4 kartupeļu gabali
  • Un vēl 5 ingredienti
Karaliskā dorada ar itāļu garšvielām Karaliskā dorada ar itāļu garšvielām
  • 2 doradas (4 filejas)
  • Olīveļļa
  • Itāļu garšvielu sajaukums
  • Sāls
Cepts lasis ar rīsiem un citronu Cepts lasis ar rīsiem un citronu
  • 2 laša steiki
  • 2 citrona daiviņas
  • 100 g rīsu
  • Un vēl 5 ingredienti
Vistas gaļas kotletes ar zilo sieru Vistas gaļas kotletes ar zilo sieru
  • 500 g vistas šķiņķu bez kaula
  • ½ sīpols
  • 60 g siers ar pelējumu
  • Un vēl 5 ingredienti
Cālis čkmeruli (ჩქმერული) Cālis čkmeruli (ჩქმერული)
  • 1 cālis
  • 1 ēd. k. paprika
  • Un vēl 9 ingredienti
Pildīta paprika ar vistu un sieru (pildīti pipari) Pildīta paprika ar vistu un sieru (pildīti pipari)
  • 3 vistas filejas
  • 6 bulgāru pipari
  • 1 burkāns
  • Un vēl 4 ingredienti
Vistas kājiņas ar kraukšķīgi brūnu ādiņu Vistas kājiņas ar kraukšķīgi brūnu ādiņu
  • 6 vistas kājas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote Sāls
  • 1 ēdamkarote cukurs
Vistu kājiņas ābolu mērcē Vistu kājiņas ābolu mērcē
  • 5 vistu kājas
  • 1 glāze ābolu sulas
  • milti panēšanai
  • Un vēl 6 ingredienti
Vistas šašliks citronu un minerālūdens marinādē Vistas šašliks citronu un minerālūdens marinādē
  • 1,5 kg vistas šķiņķīšu
  • 2 lieli sīpoli
  • 1 citrons
  • Un vēl 3 ingredienti
Griķu biezputra ar vistu un balto sēņu mērci Griķu biezputra ar vistu un balto sēņu mērci
  • 150 g griķu
  • 4 lielas vistu kājas
  • 20 g žāvētas sēnes
  • Un vēl 7 ingredienti
Frikadeļu zupa Frikadeļu zupa
  • 2 vistas filejas
  • 1 ola
  • 2/5 sīpols
  • Un vēl 4 ingredienti
Dzidrs vistas buljons, pakāpeniska gatavošanas recepte Dzidrs vistas buljons, pakāpeniska gatavošanas recepte
  • 1.5 litri ūdens
  • 500 g vistas kājas
  • 1 burkāns
  • Un vēl 4 ingredienti
Sacepti kartupeļi - “garmoška” Sacepti kartupeļi - “garmoška”
  • 7 vidēji lieli kartupeļi
  • 2 timiāna zariņi
  • 50 g saldkrējuma sviests
Riekstiņi pie alus Riekstiņi pie alus
  • 500 g. rieksti
  • Sāls
  • Garšvielas
Salātu piedeva pie zivs Salātu piedeva pie zivs
  • 1 paciņa salātu mikšļa
  • 250 g g čeri tomāti
  • 30 g g zaļo vai melno olīvu
  • Un vēl 4 ingredienti

Jauna recepte

Jauna recepte – tas ir neliels ceļojums. Sākumā mēs sameklējam kādu interesantu ēdienu, visbiežāk – pēc fotoattēla, retāk – pēc nosaukuma. Uzzinām vēsturi, lai saprastu, vai šis ēdiens mums derēs. Un ir arī daudz interesantāk ēdienu nevis vienkārši pasniegt galdā, bet arī pastāstīt par recepti kādu stāstu, jo ļoti bieži pagatavojamās receptes saistās ar tās izcelsmes unikālo vēsturi, parašām, pagatavošanas tradīcijām.

Taču ērtāk ceļot ir gida pavadībā! Jo viņš pastāstīs, pateiks priekšā: šeit labāk būtu pieliet ūdentiņu, bet, lūk, šeit obligāti būtu jāpieliek ķimenes (nu neizdosies ēdiens bez ķimenēm!).

Lūk, šādus kulinārijas ceļojumus es vēlos jums piedāvāt. Lai jums būtu ērtāk, parakstieties uz sūtījumiem, pievienojieties draugiem, rakstiet komentārus. Pastāstiet par savu iemīļotāko recepti. Es ļoti priecāšos par katru jūsu publicēto ierakstu!

Viss kulinārijas šedevriem