Kategorija











Receptes

Jūs esat izvēlējies:
Aitas gaļa ar kartupeļiem un baklažāniem Aitas gaļa ar kartupeļiem un baklažāniem
  • 600 g aitas gaļas – šķiņķis bez kaula
  • 2 vidēji lieli sīpoli
  • 1 baklažāns
  • Un vēl 7 ingredienti
Lagman Lagman
  • 600 g aitas gaļa
  • 600 g tomati
  • 500 g ziemas sīpoli
  • Un vēl 9 ingredienti
Uzbeku plovs Uzbeku plovs
  • 300 g jēra gaļa
  • 300 g caurspīdīgo rīsu
  • 300 g burkāni
  • Un vēl 9 ingredienti
Jēra cepetis Jēra cepetis
  • 300 g. aitas gaļas
  • 300 g. kartupeļi
  • 200 g. ķirbis
  • Un vēl 8 ingredienti
Šurpa (homšurbo) – zupa no aitas gaļas Šurpa (homšurbo) – zupa no aitas gaļas
  • 500 g. aitas gaļa
  • 4 kartupeļi
  • 2 tomati
  • Un vēl 12 ingredienti
Basma Basma
  • 600 g jēra gaļa
  • 600 g kartupeļi
  • 300 g burkāni
  • Un vēl 12 ingredienti
Gaļas veltnīši ar mārrutkiem sinepju mērcē Gaļas veltnīši ar mārrutkiem sinepju mērcē
  • 400 g kakla karbonādes
  • 100 g 33% putukrējuma
  • 30 g kūpināta krūtiņa
  • Un vēl 5 ingredienti
Cūkgaļas medaljoni uz grila ar dārzeņiem un pelēko biezputru Cūkgaļas medaljoni uz grila ar dārzeņiem un pelēko biezputru
  • 300 g karbonādes
  • 100 g pelēkās biezputras
  • 10 čeri tomāti
  • Un vēl 3 ingredienti
Cūkgaļas steiks ar kauliņu, kopā ar ceptiem gurķiem Cūkgaļas steiks ar kauliņu, kopā ar ceptiem gurķiem
  • 2 cūkgaļas karbonādes ar kauliņu
  • 6 sālīti gurķi
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • Un vēl 6 ingredienti
Cūkgaļas karbonāde uz kauliņa Vidusjūras mērcē Cūkgaļas karbonāde uz kauliņa Vidusjūras mērcē
  • 2 karbonādes uz kauliņa, 1,5 cm biezumā katra
  • 20 g sviesta
  • 20 g olīveļļas
  • Un vēl 8 ingredienti
Cūkgaļas šašliks tomātu sulā Cūkgaļas šašliks tomātu sulā
  • 500 g cūkgaļas kakla karbonādes
  • 200 g sīpolu
  • 1,5 s glāze tomātu sula
  • Un vēl 4 ingredienti
Ceptas cūkgaļas ribiņas recepte Ceptas cūkgaļas ribiņas recepte
  • 1 kg cūkgaļas ribiņas
  • 2 t.k. Sāls
  • Un vēl 14 ingredienti
Kārtainās mīklas pīrāgs - empanada Kārtainās mīklas pīrāgs - empanada
  • 600 g cūkas kakla karbonāde
  • 2 saldie pipari
  • 1 plāksnes kārtainās mīklas
  • Un vēl 7 ingredienti
Krāsnī cepti jaunie kartupeļi Krāsnī cepti jaunie kartupeļi
  • 500 g. jaunie kartupeļi
  • 25 g. saldkrējuma sviests
  • 25 g. olīveļļas
  • 2 rozmarīna zariņus
Frikadeles tomātu mērcē Frikadeles tomātu mērcē
  • 600 g. cūkgaļas
  • 1 sīpola galviņa
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Un vēl 8 ingredienti
Pankūkas ar gaļu Pankūkas ar gaļu
  • 500-600 ml dzeramais vai vārīts ūdens
  • 250 g kviešu milti
  • Un vēl 12 ingredienti
Aknas krējumā Aknas krējumā
  • 1 kg. aknas
  • 150 g. skābais krējums
  • 2 sīpols
  • Un vēl 4 ingredienti
Kā pagatavot visgaršīgākās mājas kotletes Kā pagatavot visgaršīgākās mājas kotletes
  • 1 maizes klaips
  • 400 g cūkgaļas
  • 200 g liellops
  • Un vēl 5 ingredienti
Cūkgaļas gulašs latviešu gaumē Cūkgaļas gulašs latviešu gaumē
  • 500 g cūkgaļas ar nelielu tauku daudzumu
  • 400 g tomātu savā sulā
  • 100 g Jāņu siers
  • Un vēl 8 ingredienti
Marinētas sardelītes – slīkoņas (Utopenci) Marinētas sardelītes – slīkoņas (Utopenci)
  • 10 sardeles vai Krakovas desas līkums
  • 500 ml ūdens
  • 165 baltā vīna etiķis
  • Un vēl 7 ingredienti

Jauna recepte

Jauna recepte – tas ir neliels ceļojums. Sākumā mēs sameklējam kādu interesantu ēdienu, visbiežāk – pēc fotoattēla, retāk – pēc nosaukuma. Uzzinām vēsturi, lai saprastu, vai šis ēdiens mums derēs. Un ir arī daudz interesantāk ēdienu nevis vienkārši pasniegt galdā, bet arī pastāstīt par recepti kādu stāstu, jo ļoti bieži pagatavojamās receptes saistās ar tās izcelsmes unikālo vēsturi, parašām, pagatavošanas tradīcijām.

Taču ērtāk ceļot ir gida pavadībā! Jo viņš pastāstīs, pateiks priekšā: šeit labāk būtu pieliet ūdentiņu, bet, lūk, šeit obligāti būtu jāpieliek ķimenes (nu neizdosies ēdiens bez ķimenēm!).

Lūk, šādus kulinārijas ceļojumus es vēlos jums piedāvāt. Lai jums būtu ērtāk, parakstieties uz sūtījumiem, pievienojieties draugiem, rakstiet komentārus. Pastāstiet par savu iemīļotāko recepti. Es ļoti priecāšos par katru jūsu publicēto ierakstu!

Viss kulinārijas šedevriem