Kategorija











Receptes

Jūs esat izvēlējies:
Lagman Lagman
  • 600 g aitas gaļa
  • 600 g tomati
  • 500 g ziemas sīpoli
  • Un vēl 9 ingredienti
Ātras vakariņas vācu gaumē Ātras vakariņas vācu gaumē
  • 4 kartupeļi
  • 1 sarkanais sīpols
  • 100 g krūtiņas
  • Un vēl 6 ingredienti
Vistas gaļas kotletes ar zilo sieru Vistas gaļas kotletes ar zilo sieru
  • 500 g vistas šķiņķu bez kaula
  • ½ sīpols
  • 60 g siers ar pelējumu
  • Un vēl 5 ingredienti
Groziņi no smilšu mīklas ar krējuma krēmu Groziņi no smilšu mīklas ar krējuma krēmu
  • 400 g milti
  • 200 g saldkrējuma sviests
  • 1 gab. ola
  • Un vēl 4 ingredienti
Jēra cepetis Jēra cepetis
  • 300 g. aitas gaļas
  • 300 g. kartupeļi
  • 200 g. ķirbis
  • Un vēl 8 ingredienti
Kā pagatavot visgaršīgākās mājas kotletes Kā pagatavot visgaršīgākās mājas kotletes
  • 1 maizes klaips
  • 400 g cūkgaļas
  • 200 g liellops
  • Un vēl 5 ingredienti
Riekstiņi pie alus Riekstiņi pie alus
  • 500 g. rieksti
  • Sāls
  • Garšvielas
Čehu mājas knēdeļi (Domácí knedlík) Čehu mājas knēdeļi (Domácí knedlík)
  • 1 glāze piena
  • 1 t.k cukurs
  • 1 t.k Sāls
  • Un vēl 3 ingredienti
Krāsnī cepti jaunie kartupeļi Krāsnī cepti jaunie kartupeļi
  • 500 g. jaunie kartupeļi
  • 25 g. saldkrējuma sviests
  • 25 g. olīveļļas
  • 2 rozmarīna zariņus
Šurpa (homšurbo) – zupa no aitas gaļas Šurpa (homšurbo) – zupa no aitas gaļas
  • 500 g. aitas gaļa
  • 4 kartupeļi
  • 2 tomati
  • Un vēl 12 ingredienti
Salāti vinegrets. Klasiskā recepte ar fotoattēliem. Salāti vinegrets. Klasiskā recepte ar fotoattēliem.
  • 3 ēd. k. Olīveļļa
  • 1 ēd. k. sarkanais vīna etiķis
  • Un vēl 10 ingredienti
Kaneloni ar gaļu (cannelloni) Kaneloni ar gaļu (cannelloni)
  • 400 g liellopa gaļa
  • 10 kaneloni tūbiņas
  • ½ sīpols
  • Un vēl 3 ingredienti
Pildīta paprika Pildīta paprika
  • 6 paprikas
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • Un vēl 6 ingredienti
Pankūkas ar gaļu Pankūkas ar gaļu
  • 500-600 ml dzeramais vai vārīts ūdens
  • 250 g kviešu milti
  • Un vēl 12 ingredienti
Ķirbja sacepums Ķirbja sacepums
  • 350 g. ķirbis
  • 1 apelsīns
  • 150 g. saldkrējuma sviests
  • Un vēl 6 ingredienti
Humuss Humuss
  • 200 g turku zirņi
  • 40 g sezama vai olīveļļas
  • 4 ēd.k. tahini
  • Un vēl 5 ingredienti
Smilšu cepumi Zebra Smilšu cepumi Zebra
  • 250 g. miltu
  • 30 g. saldkrējuma sviests
  • 1 ola
  • Un vēl 5 ingredienti
Ceptas cūkgaļas ribiņas recepte Ceptas cūkgaļas ribiņas recepte
  • 1 kg cūkgaļas ribiņas
  • 2 t.k. Sāls
  • Un vēl 14 ingredienti
Aknas krējumā Aknas krējumā
  • 1 kg. aknas
  • 150 g. skābais krējums
  • 2 sīpols
  • Un vēl 4 ingredienti
Cūkgaļas gulašs latviešu gaumē Cūkgaļas gulašs latviešu gaumē
  • 500 g cūkgaļas ar nelielu tauku daudzumu
  • 400 g tomātu savā sulā
  • 100 g Jāņu siers
  • Un vēl 8 ingredienti

Jauna recepte

Jauna recepte – tas ir neliels ceļojums. Sākumā mēs sameklējam kādu interesantu ēdienu, visbiežāk – pēc fotoattēla, retāk – pēc nosaukuma. Uzzinām vēsturi, lai saprastu, vai šis ēdiens mums derēs. Un ir arī daudz interesantāk ēdienu nevis vienkārši pasniegt galdā, bet arī pastāstīt par recepti kādu stāstu, jo ļoti bieži pagatavojamās receptes saistās ar tās izcelsmes unikālo vēsturi, parašām, pagatavošanas tradīcijām.

Taču ērtāk ceļot ir gida pavadībā! Jo viņš pastāstīs, pateiks priekšā: šeit labāk būtu pieliet ūdentiņu, bet, lūk, šeit obligāti būtu jāpieliek ķimenes (nu neizdosies ēdiens bez ķimenēm!).

Lūk, šādus kulinārijas ceļojumus es vēlos jums piedāvāt. Lai jums būtu ērtāk, parakstieties uz sūtījumiem, pievienojieties draugiem, rakstiet komentārus. Pastāstiet par savu iemīļotāko recepti. Es ļoti priecāšos par katru jūsu publicēto ierakstu!

Viss kulinārijas šedevriem