Receptes

Paelja ar garnelēm

Paelja ar garnelēm

Piedāvāju pagatavot paelju ar garnelēm
No sēnēm

Pasta ar sēnēm

Pasta ar sēnēm garšos gan veģetāriešiem, gan gaļas ēdājiem, tas ir ļoti sātīgs un garšīgs ēdiens.
Guinness pai

Guinness pai - alus pīrāgs

Guinnes pai… pīrāga smaržīgais aromāts un lieliski pagatavotās gaļas un dārzeņu sulīgums.
Zupa ar mēli

Zupa ar mēli

Kāpēc gan nepagatavot zupu ar mēli?
Gaļas maize

Gaļas maize (viltotais zaķis)

Gaļas maize - šī recepte ir pazīstama ikvienai Eiropas saimniecei.
Zupa no zaļajiem zirnīšiem

Zupa no zaļajiem zirnīšiem

Zupa no zaļajiem zirnīšiem – visātrāk pagatavojamā zupa.
Basma

Basma

Basma – ļoti gards ragu, gatavots no gaļas un dārzeņiem, ar pārsteidzoši garšīgu buljonu.
Vistas gaļas kotletes

Vistas kotletes

Vistas gaļas kotletes ar zilo sieru un kaltētiem tomātiem .
Aknu torte

Aknu torte Latgale

No aknām gatavota torte – latgaļu gaumē, sulīga, garšīga.
Maltās gaļas bumbiņas

Maltās gaļas bumbiņas (meatballs)

Nelielas maltās gaļas bumbiņas tomātu mērcē.
Sacepti kartupeļi - garmoška

Sacepti kartupeļi - garmoška

Sacepti kartupeļi- “garmoška”. Šādus kartupeļus labprāt ēd visi!
Liellopa gaļa ar sezamu

Liellopa gaļa ar sezamu

Mēs to gatavojam pēc „stir-frai” metodes.
Riekstiņi pie alus

Riekstiņi pie alus

Turpinu dalīties ar jums savās uzkodu receptēs pie alus.
Klasiskā frikadeļu zupa

Klasiskā frikadeļu zupa

Kā pagatavot garšīgu frikadeļu zupu?
Slinkie plācenīši

Slinkie plācenīši

Slinkie plācenīši – šai receptei ir jābūt pa rokai katrai māmiņai.
Šurpa – zupa no aitas gaļas

Šurpa – zupa no aitas gaļas

Uzbeku zupu karaliene, šurpa. Gatavojam homšurbo – tulkojumā tā nozīmē “negatavā” šurpa.
Grieķu salāti

Grieķu salāti (χωριάτικη σαλάτα)

Grieķu salāti – svaigs gurķis, spilgtas krāsas paprika, sulīgi tomāti, mīkstais siers, olīvas, saldie sīpoli un aromātiska olīveļļa.
Pildīta paprika – klasiskā recepte

Pildīta paprika

Pildīta paprika – tā droši vien ir vispiemērotākā recepte svētku galdam.
Каннеллони с мясом

Kaneloni ar gaļu (cannelloni)

Kaneloni – tā ir pasta, ar gaļu pildītas tūbiņas.
Marinētas sardelītes – slīkoņas - Utopenci

Marinētas sardelītes – “slīkoņas” (Utopenci)

Daudzi alus cienītāji “slīkoņas” atzīst par labākajām uzkodām pie alus!
Cūkgaļas gulašs latviešu gaumē

Cūkgaļas gulašs latviešu gaumē

Tiek pasniegts ar Jāņu sieru un alu.
Visgaršīgākās mājas kotletes

Visgaršīgākās mājas kotletes

Gatavojam mājas kotletes – no iekšpuses sulīgas ar brūni apceptu maliņu.
Aknas krējumā

Aknas krējumā

Gatavojam aknas krējumā. Krējums aknām piešķir maigu, patīkamu garšu.
Biezpiena sacepums

Biezpiena sacepums

Biezpiena sacepums – vienkāršs, garšīgs un mazkaloriju!
Smilšu cepumi Zebra

Smilšu cepumi Zebra

Maigi un drupani, piešķir svētku galdam īpašu šarmu.
Prosas putra ar ķirbi

Prosas putra ar ķirbi

Prosas putra ar ķirbi – tas ir viegli pagatavojams ēdiens, īsts čempions veselīgo uzturvielu sastāva ziņā.
Jēra cepetis

Jēra cepetis

Jēra cepetis - ļoti vienkāršs mājas ēdiens. Saliki visu podiņā - un aizmirsi uz 2 stundām.
Frikadeles tomātu mērcē

Frikadeles tomātu mērcē

Frikadeles tomātu mērcē – pakāpeniski gatavojama foto-recepte. Frikadeles – ātrā recepte.
Salātu pie zivs

Salātu piedeva pie zivs

Salāti pie zivs – gan garšīgi, gan skaisti! Tas, kas vajadzīgs, ja jūs sekojat līdzi savai figūrai.
Krāsnī cepti jaunie kartupeļi

Krāsnī cepti jaunie kartupeļi

Visu jūsu ģimeni iepriecinās krāsnī cepti kartupeļi.
Humuss

Humuss

Humuss – ēdiens, kas vieno veģetāriešus un gaļēdājus.
Tahini

Tahini (tahina, thina)

Tahini – tā ir pasta no sezama sēklām
Готовим запеканку из тыквы

Ķirbja sacepums

Ķirbja sacepums – garšīgi, vienkārši un ļoti veselīgi.
Корзиночки из песочного теста со сметанным кремом

Groziņi no smilšu mīklas ar krējuma krēmu

Gatavojam groziņus no smilšu mīklas. Groziņi no smilšu mīklas ir ļoti piemēroti pie tējas.
Классический винегрет

Salāti vinegrets

Vinegrets – tas ir viens no populārākajiem krievu virtuves salātiem. Nosaukums “vinegrets” cēlies no vinaigrette mērces.
Ukraiņu borščs

Ukraiņu borščs ar cūkgaļu

Ukraiņu borščs – visi pagatavošanas noslēpumi.
Узбекский плов

Uzbeku plovs

Uzbeku plovs - irdens, trekns, ar gaļu, burkāniem un sīpoliem. Uzbeku plova recepte ar aromātiskām garšvielām.
Salāti pie šašlika

Ačik-čučuk

Ačik-čučuk – visiecienītākie uzbeku salāti, tos vienmēr pasniedz pie plova. Ačik-čučuk būs piemēroti šašlikam.
Релиш из красного перца

Sarkano papriku relišs

Relišs parādījās senajā Indijā. Es pasniedzu sarkanās paprikas relišu kā garnējumu (paprikas salāti) gaļas ēdieniem
Эмпанада, мясной пирог

Empanada

Empanada - gaļas pīrāgs. Recepte ir vienkārša, ātri pagatavojama un ļoti piemērota svētkiem. Empanada – tas ir īsts brīnums!
Gulašs čehu gaumē

Gulašs čehu gaumē (Hovězí Guláš)

Gulašs čehu gaumē vairāk līdzinās mērcei, nevis zupai. Gulašu čehu gaumē pasniedz lielā lēzenā traukā ar knēdeļiem.
Свиные ребрышки в духовке

Ceptas cūkgaļas ribiņas

Gatavojam cūkgaļas ribiņas cepeškrāsnī – kārtīgu vīru ēdienu! Cūkgaļas ribiņas – lieliska alternatīva šašlikam.
Чешские домашние кнедлики

Čehu mājas knēdeļi (Domácí knedlík)

Mājas knēdeļu recepte. Čehijā knēdeļus pasniedz praktiski kopā ar jebkuru ēdienu, tāpat kā alu.
Гороховый суп с копчёностями

Zirņu zupa ar žāvētu gaļu

Zirņu zupa nav ātri pagatavojama, bet tā nav nepārtraukti jāuzrauga. Zirņu zupu var pasniegt ar grauzdiņiem.
Салат с курицей, сухариками и фасолью

Salāti ar vistu, sausiņiem un pupiņām

Salāti ar vistu, sausiņiem un pupiņām attiecināmi pie otrās kategorijas – ātrie svētku salāti.
Cālis čkmerski gaumē

Cālis čkmeruli

Cālis čkmeruli – gruzīnu virtuves ēdiens. Recepte ir vienkārša. Cālis čkmeruli gatavojams saldajā krējumā ar klāt pievienotu ķiploku.
Чили кон карне - легендарное блюдо мексиканской кухни

Čili Kon karne

Čili Kon karne - leģendārs meksikāņu virtuves ēdiens. Čili Kon karne nevienam neļaus palikt vienaldzīgam!
Burgers, ar gardu un sulīgu kotleti

Kā pagatavot mājas burgeri

Mājas burgers - vienkārša ēdiena vienkārša recepte. Jā, kaloriju ir daudz, taču ļoti garšīgi!
Kā pagatavot zivju zupu no laša

Zivju zupa no laša

Pērkot veselu zivi, gribas to maksimāli lietderīgi arī izlietot. Gatavojam zivju zupu no laša.
Maizites-ar-sieru

5 veidu tostē maizītes ar sieru

Tostē maizītes ar sieru – uzkodas, kuras nav neērti likt galdā. Gatavojam 5 veidu tostē maizītes 5 minūtēs!
Pasta ar mednieku desiņām

Pasta ar mednieku desiņām

Ir ātri jāpagatavo ne sevišķi sarežģīts ēdiens mājās? Izmēģiniet recepti: Pasta ar mednieku desiņām 15 minūtēs!
Kā pagatavot lagmanu

Lagman

Ko pagatavot no aitas gaļas? Protams, lagmanu, ļoti garšīgu un ērti pagatavojamu ēdienu.
Gulašzupa – gulaša pagatavošanas

Gulašzupa – gulaša pagatavošanas vācu variants (gulaschsuppe)

Gulašzupa - tajā tiek izmantoti vairāk tomāti. Dārzeņi un gaļa ir jāsagriež smalkāk. Bet klimpu vietā pasniedz maizes gabalu.
Kā pagatavot dzidru vistas buljonu

Dzidrs vistas buljons, pakāpeniska gatavošanas recepte

Dzidra vistas buljona recepte, kā arī atbildes uz jautājumiem, kas jums var rasties gatavošanas laikā.
Kā pagatavot Kaprēze

Kaprēze – visātrāk pagatavojamās itāļu uzkodas

Kaprēze - tās ir visvienkāršākās un vienlaicīgi arī ļoti gardas itāļu uzkodas. Iesaku!
Makaroni „po flotski”

Makaroni po flotski

Īsti vīrišķīgs ēdiens – makaroni „po flotski”! Pašlaik ir maz to, kas prot šo ēdienu pagatavot, tāpēc publicējam klasisko recepti.
Uzduriet gaļu uz šampuriem

Cūkgaļas šašliks tomātu sulā

Ātras un garšīgas marinādes recepte cūkgaļas šašlikam ar tomātu sulu un sīpoliem. Tas patīkami pārsteigs jūsu viesus.
Liels, aromātisks cūkgaļas karbonādes gabals

Cūkgaļas karbonāde uz kauliņa Vidusjūras mērcē

Liels, aromātisks cūkgaļas karbonādes gabals uz kauliņa, nedaudz cauraudzis ar speķi, apcepts līdz brūnai garoziņai, ar sarkano sīpolu, citrona un kaperu mērci.
Pildīta paprika

Pildīta paprika ar vistu un sieru

Garda sulīga vistiņa ar divu veidu sieriem iecepta paprika pusītē. Aromāts – vienkārši neaprakstāms!
Vistas kājiņas

Vistas kājiņas ar kraukšķīgi brūnu ādiņu

Vistas kājiņas ar plānu, brūnu un kraukšķīgu ādas garoziņu: iekodies – un no vistas izplūst karsti garaiņi kopā ar aromātisko sulu. Mmm...
Pasta ar lasi saldā krējuma mērcē

Kā pagatavot pastu ar lasi saldā krējuma mērcē

Vai jums garšo pasta? Ja garšo, tad, lūk, jums super ātra un garšīga recepte – spageti ar lasi saldā krējuma mērcē.
Рецепт приготовления дорады

Karaliskā dorada ar itāļu garšvielām

Karaliskās doradas pagatavošanas recepte – garda diētiskā zivs tikai 20 minūtēs.
Aitas gaļas ragū

Aitas gaļa ar kartupeļiem un baklažāniem

Kurš vēlas aitas gaļas ragū? Svaigu, ar kartupelīšiem, baklažāniem, aromātiskiem zaļumiem? Ķeramies pie gatavošanas!
Lieliskas pankūkas

Pankūkas no kefīra

Bērnības recepte – pankūkas no kefīra. 20 minūtes pie plīts, un jums ir gatava kaudzīte ar gardām pankūkām, kā bērnībā!
Steiks medium re

Liellopu mini-steiku tornītis, gatavots uz grila

Liellopu gaļas steiku pagatavošanas recepte (fileja-minjona) uz grila interesantā noformējumā.
Īsts ungāru gulašs

Īsts ungāru gulašs (guijaš)

Ungāru gulašs – leģendārs vīriešu ēdiens, kas tiek gatavots daudzās pasaules virtuvēs. Vēlaties iepriecināt savu vīrieti? Pagatavojiet gulašu!
Laša pagatavošana

Cepts lasis ar rīsiem un citronu

Garšīgi un ātri laša steiks ar rīsiem un citronu. Tas būs lieliski piemērots gan svētku galdam, gan ātri pagatavojamām vakariņām.
Cūkgaļas steiks ar ceptiem gurķiem

Cūkgaļas steiks ar kauliņu, kopā ar ceptiem gurķiem

Cūkgaļas steiks ar kauliņu ar ceptu gurķu garnējumu – neierasti un ļoti garšīgi! Lieliski piemērots ēdiens gan ātri pagatavojamām vakariņām, gan svētku galdam.
Vistu kājiņas ābolu mērcē

Kā pagatavot vistu kājiņas ābolu mērcē

Vistu kājiņas ābolu mērcē. Ātri pagatavojams un garšīgs vistas ēdiens. Lieliski savienojams ar dārzeņu salātiem un beramajiem rīsiem. Ļoti garšo pieaugušajiem un bērniem
Kefīrā marinēts liellopu gaļas šašliks

Kefīrā marinēts liellopu gaļas šašliks cepšanai uz grila

Liellopu gaļas šašliks – mums diezgan neierasts ēdiens. Lieliskākais šajā receptē ir arī tas, ka šašliks sanāk ne tikai maigs, bet arī diētisks.
Kā pagatavot klasisko lazanju

Lazanja, klasiskā lazanjas recepte parastajai mājas virtuvei

Senu itāļu ēdiena recepti – lazanja. Gatavojam lazanju parastā virtuvē! Kaut arī tas nav ātri, taču ļoti garšīgi!
Zviedru nacionālais ēdiens stiklinieka siļķe

Stiklinieka siļķe (“glasmestarsiļ”)

Garšīga uzkožamā recepte – stiklinieka siļķe. Lieliski piemērota galdam, uz kura jau atradīsies šnabja kortelītis. Viesi jums pateiks paldies!
Vistas šašliks ar minerālūdeni

Vistas šašliks citronu un minerālūdens marinādē

Vistas šašlika receptes pagatavošana ir vienkārša. Vista sanāk sulīga un garšīga. Būs lieliski piemērota izbraukumam pie ezera!
Ķiploku grauzdiņi kopā ar gardām mērcēm

Ideāli ķiploku grauzdiņi pie alus kopā ar gardām mērcēm

Pareizi pagatavotam grauzdiņam jābūt patīkamam ķiploka aromātam, brūni apceptam, bet vidum jāpaliek mīkstam. Ideālas uzkodas slepenā recepte no pareizās maizes pie alus.
Cūkgaļas medaljoni gril

Cūkgaļas medaljoni uz grila ar dārzeņiem un pelēko biezputru

Cūkgaļas medaljoni, cepti uz grila kopā ar dārzeņiem. Lieliski apvienojami kopā ar pelēko biezputru. Ēdiens ir garšīgs un sātīgs.
Guacamole mērces pagatavošana

Mērce guakamole, klasiskā recepte

Klasiskās mērces guakamole recepte – tā ir meksikāņu virtuves pamatā. Tā ir lieliski piemērota vistai, netreknai gaļai un dārzeņiem. Latīņamerikas valstīs tā ir populārāka par majonēzi.
Kesadilja ar liellopu gaļu

Kesadilja ar liellopu malto gaļu

Ļoti garšīgs meksikāņu virtuves ēdiens – kesadilja ar liellopu malto gaļu un dārzeņiem, ar meksiko un guacamole mērcēm. Pagaršojiet! Esmu drošs, ka garšos!
Cūkgaļas veltnīši

Gaļas veltnīši ar mārrutkiem sinepju mērcē

Ģimenes recepte. Cūkgaļas veltnīši ar mārrutkiem sinepju mērcē – sārti apcepta garoziņa ar maigu un sulīgu gaļu iekšpusē, pikantu garšu un marinētu gurķi. Ļoti garšīgi!
Vistas zupa ar frikadelēm

Vistas zupa ar frikadelēm

Vistas zupa ar frikadelēm – ātra recepte (tikai 30 minūtēs), lieliska alternatīva pelmeņiem, un pie tam – minimāli kaloriju! Tā garšo gan lieliem, gan maziem!
Liellopu gaļa sojas mērcē

Liellopa gaļa sojas mērcē

Liellopa gaļas recepte sojas mērcē – tas ir ātri un vienkārši pagatavojams ēdiens ķīniešu stilā. Gaļa sanāks mīksta, uzturam veselīga un ļoti garšīga!
Griķu biezputra ar vistu un balto sēņu mērci

Griķu biezputra ar vistu un balto sēņu mērci

Griķu biezputra ar vistu un balto sēņu mērci - maiga, irdena griķu biezputra ar patīkamu sēņu aromātu, klāt vēl apcepta vistas kājiņa... Tas viss mutē pārvēršas īstā garšu kaskādē!
Soļanka

Soļanka

Soļanka - kopā salikta soļanka. Sātīgs ēdiens un ar augstu kaloritāti. Tas ir lieliska gan, tikko no uguns karsta, gan arī nākamajā dienā. Mmm... kas gan var būt labāks?